Utilaje agricole noi, preturi fabrica

Utilaje agricole noi, preturi fabrica

HECTOR Seria BDV 040 Madara1

Utilaje agricole noi

Utilaje agricole noi, preturi fabrica de la Madara Group SA.

Producem si vindem utilaje agricole noi de calitate inalta. Fabrica se afla in orasul Shumen din Bulgaria iar masinele agricole sunt fabricate pentru toate tipurile de terenuri de la noi.

Aliajul pentru utilajele agricole este fabricat in laboratoarele proprii ale fabricii. Toate piesele si masinile sunt turnate la noi in fabrica. Oferim garantie pentru orice tip de utilaj pe care il vindem. De asemenea avem echipa de service de urgenta care se deplaseaza in orice localitate pentru a repara problemele care apar la utilaja agricole.

Daca comparati alte firme de utilaje agricole cu Madara Group o sa observati ca au o greutate mult mai mica fata de utilajele noastre ceea ce rezulta materiale mai ieftine folosite la fabricare.

Gama de utilaje agricole cuprinde urmatoarele tipuri de utilaje: grape cu discuri, cultivatoare de miriste si cultivatoare prasitoare, scarificatoare, pluguri 3-9 brazde, cisterne pentru apa, tocatoare de resturi vegetale, tavalugi hidraulici, masini de imprastiat ingrasaminte, remorci pentru tractor, buncare pentru transport cereale, carucior pentru hedere ale combinei.

Video utilaja agricole la lucru. Grapa cu discuri de 5 metri, Master.

Utilajele agricole noi va ajuta sa economiti comubustibil si sa platiti mai putin pentru motorina. Gradul de uzura a utilajelor vechi mereu aduc un surplus de consum tractoarelor pe campul de lucru. Productivitatea creste odata cu tehnologia de inalta calitate care se aplica la fabricarea utilajelor. Toate masinile agricole au fost testate cu programe sofisticate inainte de a fi asamblate, in felul acesta s-au obtinut masini agricole de calitate cu productivitate mare.

Intretinerea utilajelor trebuie sa fie stricta si sa se aplice de fiecare data dupa ce nu se mai fac lucrari cu respectivele utilaje. Aceasta ingrijire o sa va ajute sa mentineti utilajele ca noi pentru multi ani inainte.

Preturile utilajelor noi se raporteaza la calitatea produselor, datorita materialelor folosite si experienta de peste 50 de ani in domeniul utilajelor de agricultura grele.